This Girl Gets Married #4

Nog minder dan 2 weken en dan is het zover,  dan mag ik mezelf Mevrouw Lijster noemen. Wat gaat de tijd toch snel! Inmiddels zijn zo goed als alle voorbereidingen gedaan en heb ik alleen maar heel veel zin in DE dag. Tijd voor een update blog dus!

Honeymoon

Curacao
De huwelijksreis is geboekt, na de bruiloft vliegen we naar Curaçao, om daar 2 weken te genieten van de mooie stranden, het snorkelen, duiken, lekker eten en natuurlijk de zon. Op het vliegveld van Curaçao worden we opgehaald door iemand van het autoverhuurbedrijf, die ons naar onze huurauto zal brengen. Daar vandaan rijden we naar ons tiijdelijke huisje. We hebben voor het eerst iets via Airbnb geboekt, dus ik ben heel erg benieuwd hoe dat gaat bevallen. Het is in elk geval een mooi groot huis met (gedeeld) zwembad, buitendouche en grote keuken. Lijkt me heerlijk om daar ook gewoon een keertje te koken in plaats van elke avond uit eten te gaan. Als ik plaatjes bekijk word ik in elk geval heel enthousiast. Zin in!

Vrijgezellenfeest

Vrijgezellendag

Bas en ik zijn allebei verrast met geweldige vrijgezellenfeesten. Op zaterdag 30 april ging ik op stap met vriendinnen en (schoon)zussen. Eerst werd ik door de meiden overvallen met een overvolle woonkamer met allemaal lekkere hapjes die iedereen gemaakt had. Ik kreeg allemaal oranje accessoires om me heen gehangen (want Koninginnedag) en kreeg wat prosecco voor de schrik. Daarna vertrokken we in de auto naar Delft, waar we gingen suppen door de grachten. Het was hilarisch, zeker als er een tegemoetkomende boot aan kwam of als we weer moesten bukken voor een lage brug. Zo gelachen!

Daarna naar Rotterdam, waar we tijdens het eten in twee teams een 90’s Quiz speelden. We hebben vooral veel gelachen en gezongen. En heerlijk gegeten natuurlijk! Uiteraard waren er ook de nodige (drank)opdrachtjes die ik uit moest voeren. Zo hadden de meiden Bas een aantal vragen over mij gesteld, ik moest raden wat Bas geantwoord zou hebben. Bij een fout antwoord moest ik atten. Blijkbaar kennen we elkaar na ruim 11 jaar toch nog niet zo goed, want ik heb behoorlijk moeten drinken ;-).  Ook kreeg ik een Bingokaart met opdrachten die ik tijdens het uitgaan moest uitvoeren. Enkele voorbeelden: dansen met twee mannen tegelijk, telefoonnummer scoren en een sluier van wc papier maken. Ik heb me er wel mee vermaakt.

IMG-20160501-WA0035

vrijgezellen

Vrijgezellendag

Moe maar heel erg voldaan stapte ik die nacht in mijn bedje. Wat een fijne dag was het!

De puntjes op de i

Deze week de laatste puntjes op de i zetten, het draaiboek afmaken, het huis schoonmaken en nog even de stad in voor de laatste vakantie aankopen. Ik heb namelijk nog niet genoeg bikini’s en zomerkleren ;-).

De volgende update volgt denk ik na de bruiloft!


Share Button
De bruiloft!
This Girl Gets Married #3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *