This Girl Gets Married #1

Nog 9 maanden tot de bruiloft! Toen we net verloofd waren en de trouwdatum verder dan een jaar verwijderd was, voelde het een eeuwigheid voordat we eindelijk een beetje in de buurt van DE dag zouden komen. Inmiddels is het alweer 5 maanden geleden dat Bas mij ten huwelijk vroeg in die stoeltjeslift in Ellmau, de tijd vliegt echt! Omdat ik het superleuk vind om met de bruiloft bezig te zijn, heb ik besloten er af en toe over te gaan bloggen. Ook weer even wat anders dan alle hardloopverhalen!

De trouwlocatie

Nog 9 maanden dus. Op internet zijn er tal van planningswebsites te vinden die je precies vertellen wat je in die periode allemaal hoort te regelen. Natuurlijk kun je heus wel korter van tevoren beginnen met het plannen van je dag, maar het hangt er natuurlijk ook net maar vanaf in welk seizoen je wilt trouwen en wat je wensen zijn. Wij waren het er al snel over uit dat het in de lente zou moeten zijn. Dus, op zoek naar trouwlocaties! We hadden niet lang nodig om te bedenken waar we wilden trouwen. De eerste locatie die we gingen bekijken maakte zo’n goede indruk, dat we eigenlijk meteen om waren. We maakten een praatje met de eigenaar die ons een rondleiding gaf, en toen we een paar weken later terugkwamen om de offerte te bespreken, zagen we het al helemaal voor ons. Zo, dat was stap 1!

tggm1

De band

Bij een goed feest hoort een band die weet hoe ze een feestje moeten bouwen. Op internet hadden we al een beetje zitten zoeken, en inmiddels ook al een leuke band op het oog. Maar om écht een beeld te krijgen hoe ze in het echt spelen, moet je ze natuurlijk live zien. Laatst speelden ze op een festival in de buurt. Na romantisch een mixed grill te hebben weggewerkt bij de Griek, namen we een kijkje. Wat een feestje! Gedurende het optreden dacht ik steeds aan onze eigen dag, en hoe goed zij er bij zouden passen. Ik wil nog even een verrassing houden hoe ze heten, maar ik weet zeker dat ze voor een geweldige avond kunnen zorgen.

Inspiratie in de praktijk

Ook heb ik in real life inspiratie op kunnen doen, want ik was afgelopen vrijdag te gast bij maar liefst twee bruiloften van vriendinnetjes die in het huwelijksbootje stapten. Onwijs bijzonder om aanwezig te zijn, beide bruiloften waren prachtig en vol liefde. Nu heb ik alleen maar meer zin in onze dag gekregen! Inmiddels heeft mijn Pinterest board de 100 pins gepasseerd en is ook de afspraak met de trouwjurkenwinkel gemaakt. Over een maandje ga ik erachter komen welke jurken juist wel of helemaal niet bij mij passen, zo leuk!

Tot de volgende update!


Share Button
This Girl Gets Married #2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *