Running in paradise

Bali - Gili AirEen ochtendrun langs het strand van Sanur, een avondrun terwijl de zon achter de vulkaan zakt in Amed en een prachtig rondje om eiland Gili Air: mijn hardloopschoenen hebben weer een stukje van de wereld gezien!

Hardlopen op plekken die je nog niet kent is geweldig, je kunt al rennend de omgeving verkennen en je verbrandt nog wat calorieën ook. De afgelopen 2 weken was ik op Bali en Gili Air met Bas, en onze hardloopschoenen zijn ook mee geweest. Superleuk dat Bas die van hem ook mee had genomen, zodat we samen konden rennen.

Bali - SanurBali - Amed

We begonnen onze trip in Sanur, waar we over een mooi pad langs het strand renden. Omdat het zo vroeg al zo warm is, was 5 kilometer echt wel het maximale wat we eruit konden persen. Met de marathon in het vooruitzicht is het vooral belangrijk dat ik nog ren, de lange afstanden hoef ik niet meer te maken. Ook in Lovina hebben we 5 kilometer gerend, net als in Amed. Helaas kennen ze in Bali geen fietspaden en ze rijden vaak als gekken in het verkeer, dus het is niet altijd even veilig.

Bali - Gili AirBali - Gili Air

Hoe fijn is het dan als je met de boot aankomt op het tropisch paradijsje genaamd Gili Air, waar auto’s en scooters verboden zijn, en je alleen hoeft uit te kijken voor fietsers en paard-en-wagens. We waren naar Gili Air gekomen om ons Open Water Diver certificaat te halen, onze dagen waren dan ook gevuld met duiken. Veel tijd voor hardlopen was er daarom niet. Wel hebben we rond zonsondergang een rondje gerend om het eiland, dat was echt onwijs leuk (en zwaar, door het vele zand).

Bali - Gili Air

Vanmorgen zijn we helaas weer thuisgekomen na een geweldige vakantie. Ik had nog in m’n hoofd om vandaag nog een stukje te gaan hardlopen, maar mijn lijf is nog te moe van de vliegreis. Morgen dan maar, daarna rust om zondag te knallen tijdens die marathon!


Share Button
Nog 2 nachtjes slapen!
Kom maar op met die marathon!

One thought on “Running in paradise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *