Help! Nog maar 2 maanden tot Berlijn

Op mijn Runkeeper app staat het toch echt: nog 58 dagen tot de marathon van Berlijn. Hoe relaxed was het toen de teller nog op meer dan 100 dagen stond, want nu komt het toch wel eng dichtbij. Door mijn blessures heb ik niet zoveel en zover kunnen trainen als in de periode voorafgaand aan de marathon van Amsterdam. Daarom ben ik wel een klein beetje bang dat ik niet getraind genoeg aan de start verschijn…

Screen Shot 2015-07-30 at 14.18.33
Remember you paid (€150 euro) for this

Maar die marathon lopen zal ik. Want nadat ik de vorige keer voor Rotterdam wegens mijn blessure mijn startnummer moest verkopen, ben ik nu echt vastberaden hem uit te lopen in Berlijn. Al moet ik kruipend onder die Brandenburger Tor door, ik zal die finish halen!

Ik merk wel dat ik minder gedisciplineerd ben om te trainen dan toen bij mijn eerste marathon, toen ik braaf het schema van “My Asics” volgde. Netjes logde ik mijn trainingen in de app en hield ik bij of ik op schema zat. Aangezien ik dus nog maar 2 maanden de tijd heb tot Berlijn, kan/mag ik geen smoesjes meer gebruiken om niet te hoeven trainen, of om mijn duurloop in te korten. Ik mag van mezelf alleen mijn duurloop van zaterdag naar zondag verplaatsen als het slecht weer is. Dus: weinig alcohol drinken, zoveel mogelijk gezond eten, genoeg slapen en de volgende duurlopen van het lijstje afstrepen:

  • Za 1 augustus – 24 km
  • Za 8 augustus – 26 km
  • Za 15 augustus – 28 km
  • Za 22 augustus – 30 km
  • Za 29 augustus – 30/32 km
  • Zo 6 september – Ride for the Roses (dus geen duurloop dit weekend)
  • Za 12 september – 32 km
  • Za 19 september – 15 km (en bruidsjurken passen, woohoo!)
  • Zo 27 september – MARATHON DAY!

Komende zaterdag ga ik dus voor 24 km. Afgelopen zaterdag liep ik er 21, dus 3 kilometer erbij moet goed te doen zijn. Nu maar duimen voor lekker (en niet te warm) weer. Van tevoren een fijn Spotify playlistje maken en vrijdag op tijd naar bed. Komt goed jongens!


Share Button
We hebben de Ride weer uitgefietst!
Summer in France!

One thought on “Help! Nog maar 2 maanden tot Berlijn

  1. Succes weer Mies dit weekend! Knap van je dat je weer gedisciplineerd aan de slag gaat! En als je even bemoedigende woorden nodig hebt zeg je het maar 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *