Hardlopen op muziek

The Script
The Script – Hall of Fame

Muziek is zo belangrijk tijdens een run. Je gaat er net ietsje beter van rennen en het maakt het hardlopen ook leuker. Het geluid van m’n eigen ademhaling gaat namelijk wel snel vervelen ;). Toen ik net begon met hardlopen zat ik vast aan de deuntjes van Start to Run. Ik gebruikte de oudere variant en die nummers kwamen op een gegeven moment echt m’n strot uit, haha. Wat was ik blij toen ik de 0-5 kilometer lessen had volbracht en eindelijk met mijn eigen muziek kon gaan rennen.

Spotify, nog zo’n fijne uitvinding! Snel even wat nieuwe liedjes in je afspeellijst zetten, ‘offline luisteren’ activeren en gaan met die banaan.

Regelmatig wisselt mijn lijst met favorieten, het ligt er maar net aan wat voor bui ik heb. Soms vind ik het ook heerlijk om lekker mee te zingen met de Backstreet Boys. Of in het weekend te luisteren naar de radioshow van Timur & Ramon op 3FM, zij zijn echt hilarisch samen.

Muziektips zijn altijd welkom!


Share Button
80 down, 819 to go!
Tag: Run baby run

6 thoughts on “Hardlopen op muziek

  1. Ik loop het lekkerste met een uptempo nummer..lekker opzwepende beat. Heerlijk! Houd ook wel van Backstreet Boys, maar ga dan liever meezingen dan rennen ;-).
    Lekker bezig!!! X

    1. Neejoh rennen en meezingen kan prima tegelijk, gewoon zorgen dat je op een niet al te drukke weg rent 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *