Easy like sunday morning

slowdown
Het was te verwachten, meedoen aan de DVV Antwerp 10 Miles op 26 april was niet ontzettend verstandig. Ik merkte al tijdens de race zelf dat m’n knie er niet helemaal klaar voor was. In de week na Antwerpen kreeg ik hierdoor tijdens mijn rondjes weer na 5 kilometer last van mijn knie. Daarom heb ik maar weer rust gehouden en anderhalve week niet gerend. Hoewel ik heus wel weet dat rust houden verstandig is, blijft het moeilijk om hieraan ook daadwerkelijk toe te geven. Daarom was het ook wat stil op deze blog, qua hardloopactiviteiten maak ik niet zoveel mee op het moment.

Follow the sunshine

Afgelopen week heb ik het hardlopen weer rustig opgepakt. Hoewel het maar rondjes van 5 a 6 kilometer waren, was het heerlijk om weer een korte broek aan te kunnen (eindelijk!) en die witte melkflessen een beetje zonlicht te geven. En dat is hard nodig! Nu maar hopen dat mijn knie zich goed blijft houden en dat ik langzaam het aantal kilometers weer op kan bouwen. Het is namelijk zo frustrerend om die feed van Runkeeper/Instagram te bekijken en steeds bij andere runners die hoge kilometeraantallen en snelheden te zien. Leuk om te melden: ik ben net terug van een rondje van 8 kilometer, zonder pijn, dus het gaat de goede kant op!

Spinning marathon

Hoewel ik dan niet zoveel en zo vaak kan hardlopen, houd ik me heus wel bezig. Ik fiets weer eens af en toe naar mijn werk (alleen met mooi weer) en heb weer op de wielrenfiets gezeten voor een rondje van 46 kilometer. Hemelvaartsdag brachten we wandelend door op de altijd fijne Veluwe. Afgelopen zaterdag deed ik mee aan De Viergang Spinning Marathon (zie deze post van vorig jaar) en onze voor- en achtertuin hebben een opknapbeurt gehad.

Hey baby, I think I wanna marry you!

Bovendien heb ik nu alle tijd om over onze bruiloft weg te dromen. Want jawel, in mei volgend jaar stap ik met Bas in het huwelijksbootje. Zojuist ontvingen we van de gemeente een brief met als aanhef  ‘Geacht bruidspaar’, hoe leuk is dat! Ik zal m’n best doen deze website niet teveel in This Girl Is Getting Married blog  te laten veranderen ;-).

bruiloft

 


Share Button
Royal Ten & eerste stapjes naar Berlijn
BMW Berlin Marathon: it's on

One thought on “Easy like sunday morning

  1. Klinkt goed! Rustig opbouwen en dan ren je voor je het weet weer een marathon. En tijdens het rennen wegdromen over de bruiloft! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *