Back on track

blessure

Yes, ik heb mijn eerste stapjes weer gezet! Afgelopen zaterdag rende ik (na voor mijn gevoel een eeuwigheid) voor het eerst weer een paar kilometer, 3 om precies te zijn. Nooit gedacht dat ik het hardlopen zo zou missen en dat weer kunnen rennen zo fijn zou voelen.

Toch gefinished

Zondag, de dag van de Marathon Rotterdam. Toch echt een beetje zuur dat je zelf niet mee kan doen, terwijl Facebook en Instagram volloopt met foto’s van startbewijzen. Om er toch nog een beetje bij te horen trok ik nog even mijn hardloopschoenen aan om 4 kilometer te rennen. Komt bijna in de buurt van die 42…  Ik had mijn startbewijs doorverkocht via Marktplaats, wel grappig om te zien dat ik dan toch gefinished ben :).

Sportschool

Maandag ben ik voor het eerst sinds lange tijd weer eens naar de sportschool gegaan, om daar op een crosstrainer even een halfuurtje los te gaan, want dat mag wel gewoon van de fysio. Man, man, man wat is dat saai. Ik snap niet dat mensen voor hun lol op zo’n ding gaan staan. Je ziet constant hetzelfde niet veranderende uitzicht en de tijd gaat zoooooo laaannggzaaaam. Ga toch lekker naar buiten mensen! Dinsdagavond ben ik weer naar buiten gegaan en heb ik de 5 km weer aangetikt. Fijn dat het conditioneel gezien toch al een stuk beter ging dan mijn eerste run op zaterdag. En bovendien heerlijk dat avondzonnetje op je gezicht. Daar wordt een mens vrolijk van!

Marathon Eindhoven?

Een ding weet ik zeker: ik ga nog een poging doen om de marathon te lopen. Helaas zijn er deze zomer niet echt leuke marathons in Nederland, en de Leiden Marathon half mei ga ik nog niet redden. Mijn oog viel weer op Amsterdam, maar misschien is het toch leuker om ergens anders te lopen. Ik denk dat het de Marathon Eindhoven gaat worden op zondag 11 oktober. Leuk! Zin om over een tijdje weer op te gaan bouwen en lekker bruin te worden tijdens die zonnige runs deze zomer!

Jullie zijn in elk geval nog niet van mijn hardloopverhalen af 😉


Share Button
BMW Berlin Marathon: it's on
Marathon Rotterdam: Helaas pindakaas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *