Als dat maar goed gaat…

Wintersport

Sinds mijn wintersportvakantie 3 weken geleden heb ik niet meer gerend. Normaal wordt ik al onrustig als ik 3 dagen niet gerend heb, maar nu is er al wat meer tijd verstreken sinds mijn laatste hardloopactiviteit. Ik had nog wel vol goede moed mijn hardloopschoenen meegenomen naar Mayrhofen, omdat ik had gelezen dat ze daar beschikken over een aantal supermooie routes langs de rivier de Ziller. Uiteraard is het niet van rennen gekomen, maar deze week heb ik wel meer dan 200 km ‘downhill’ geboard. Ook een mooie prestatie natuurlijk.

Meestal ben ik altijd wel een beetje aan het kwakkelen na zo’n vakantie, door minder slaap, veel van je lichaam vragen en een niet al te comfortabele busreis. Deze verkoudheid gaat dan ook meestal snel over, maar nu duurt het al anderhalve week en ik ben er wel klaar mee!

Aanstaande zondag doe ik mee aan de Marathon van Rotterdam, in een estafetteteam. Ik start als 3e loper en ren een stuk van 13 kilometer. Morgen MOET mijn hoest dus over zijn, want dan wil ik nog een rondje rennen om niet helemaal onvoorbereid aan de start te verschijnen.

Duimen maar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *