This girl is back!

Wat erg, het is gewoon ruim 2 jaar geleden sinds ik voor het laatst iets heb geschreven. Ik heb eigenlijk geen excuus waarom ik de site heb laten verslonzen, ik denk gebrek aan inspiratie. Als de factuur van de hostingpartij weer in m’n mailbox verschijnt neem ik het me steeds voor de site weer wat nieuw leven in te blazen, maar het komt er steeds niet van. Maar goed, ik ben terug! Niet om te vertellen dat ik druk bezig ben met het trainen voor weer een nieuw hardloopdoel, want met een 37 weken zwangere buik staat dat even op een laag pitje, maar wel om even een update te plaatsen.

Verlof!

Daar heb ik nu lekker de tijd voor, want ben aan het genieten van mijn zwangerschapsverlof. Emma is nu naar de peuterspeelzaal, Bas werkt op zolder en ik zit op de bank met thee en een schaaltje fruit (nu klinkt dit super verantwoord, maar gister zat ik nog een zak met toffees weg te werken) lekker te typen.

Op 8 maart, vlak voordat corona roet in het eten gooide, rende ik de 10 km samen met mijn vader en collega Leontine tijdens de CPC Loop in Den Haag. Toen was ik 11 weken zwanger en deed het lekker rustig aan (maar wilde ik toch perse binnen het uur finishen, net gelukt ook met 59.07). Daarna heb ik mijn hardloopschoenen in de kast gezet en ben ik gaan wandelen. Heerlijk om lekker in beweging te blijven en de natuur rondom Pijnacker wat meer te ontdekken. Sinds dit jaar heb ik de podcasts helemaal ontdekt op Spotify, ik kan echt genieten van de flauwe grappen van ‘Man, man, man, de podcast’ en vind de gesprekken van ‘30 minuten rauw’ van Ruud de Wild en zijn gasten ook vaak leuk om naar te luisteren.

Begin juli zijn we anderhalve week in Limburg op vakantie geweest, en als Emma ‘s avonds in bed lag gingen we om de beurt de hort op. Bas vaak op zijn racefiets, ik wandelend het bos in naast het park. Ik heb toen alle ‘De Telekids generatie’ podcasts geluisterd, weer helemaal terug in de tijd met Pittige Tijden en Giechel en Goochel. Aanrader voor als je dat vroeger ook vaak keek!

Maandenlang twijfelde ik om de Apple AirPods te kopen, maar uiteindelijk toch gedaan, zo heerlijk dat je niet meer last hebt van dat irritante draadje dat in de weg slingert. Bas heb ik ook geprobeerd enthousiast te maken voor deze oordopjes, maar zijn oren hebben een andere vorm waardoor ze bij hem niet blijven zitten. Collega Tobias tipte de QCY T6 draadloze oordopjes van Eardopes, die speciaal voor sporters gemaakt zijn. Deze heeft Bas nu een aantal weken geprobeerd en hij is helemaal fan. Niet geheel onbelangrijk, de prijs is gunstig en het geluid is goed.

Nog 2,5 week…

Nog 2,5 week voordat de kleine meid verwacht wordt, dus geniet ik nog even van mijn vrije tijd. Vorige week een heerlijke zwangerschapsmassage gehad en gisteren mezelf getrakteerd op een gezichtsbehandeling. Dus ik ben helemaal klaar voor die bevalling! Hopelijk ben ik daarna snel weer de oude en kan ik die hardloopschoenen weer onder het stof vandaan halen. Zou mooi zijn als de CPC in maart weer gewoon georganiseerd mag worden en ik daar weer de 10 kilometer kan lopen. Ik houd jullie op de hoogte! Dit keer echt :).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *