Fietsen voor het goede doel

Spinning Marathon

Zo, die marathon is vast binnen! Afgelopen zaterdag deed ik namelijk met 170 anderen mee aan de Spinningmarathon op het Raadhuisplein in Pijnacker, ten behoeve van Alpe d’HuZes. Drie uur lang in de brandende zon fietsen voor het goede doel. De sfeer was geweldig. Gezellige deelnemers, fijne vrijwilligers, leuke instructeurs en natuurlijk hielpen de weergoden ook goed mee.

Om 14.00 uur gingen we van start. Ik was een beetje bang dat ik het niet vol zou kunnen houden (de aantal keren dat ik een les spinning heb meegemaakt zijn op een hand te tellen), maar gelukkig ging het goed! Vanaf de zijkant werden we door vrienden en familie aangemoedigd en vrijwilligers liepen steeds rond om je bidon te vullen, stukjes appel en banaan uit te delen en om je nat te spuiten met een super soaker. Goed geregeld! Na drie uur zat het er op en was het tijd voor een welverdiend biertje.

Totaal is er deze dag €5871,- opgehaald voor Alpe d’HuZes, wat een mooi bedrag! Je merkt goed dat 3 uur spinnen best een aanslag op je lichaam is, want ‘s avonds was ik helemaal uitgeput en kon ik geen stap meer verzetten.

Zondagochtend voelde ik me al een stuk beter. Gelukkig maar, want er stond weer een training van 12 kilometer op de planning! Maar daar lezen jullie later meer over 🙂


Share Button
Scheidsrechters zijn ook hardlopers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *