Telefoon issues

Spibelt

Het fijne aan hardlopen is dat je eigenlijk niets nodige hebt, behalve je hardloopschoenen.

En natuurlijk je huissleutels. En je telefoon. En iets dat muziek afspeelt. Maar waar laat je dat allemaal? Eerst rende ik altijd met een band om m’n arm waar m’n iPhone in zat, maar dit zat eigenlijk helemaal niet lekker. M’n iPod Mini is lekker klein en past makkelijk in het vakje van m’n broek, maar liever neem ik m’n iPhone mee waar ik via Spotify muziek kan luisteren. Helaas is die hier net iets te groot voor. Vaak houd ik m’n telefoon dan ook maar in m’n hand – tijdens de halve marathon in Parijs heb ik zelfs nog allemaal foto’s en filmpjes gemaakt tijdens het rennen.

Nu ben ik dus op zoek naar iets handigs om mijn telefoon in op te bergen. Nu zit ik te twijfelen tussen deze twee:

  1. De Spibelt.
    Dit is een smalle band voor om je middel waar je telefoon perfect in past (zie de foto hierboven). Tevens is er plek voor gelletjes, die ik tijdens de marathon zeker nodig ga hebben. Het schijnt dat deze niet ‘wiebelt’ (als bijvoorbeeld zo’n riem met flesjes), wat dat vind ik ook irritant.
  2. Bidonhouder met extra vakje.
    Drinken is namelijk ook erg belangrijk tijdens lange afstanden, en een bidon is dan geen overbodige luxe. Deze heeft een handige handvat waardoor het makkelijker vasthouden is, en er zit een extra vakje in waar je bijvoorbeeld je telefoon in kan doen. Nadeel: misschien wel wat zwaar om de hele tijd in je hand te hebben.

Arrghh kiezen is moeilijk! Nog maar even verder research doen dus. En wachten op mijn vakantiegeld 🙂


Share Button
Hey, I put some new shoes on
Nieuwe schoenen, schoenen!

2 thoughts on “Telefoon issues

  1. Ik las laatst (nieuwsbrief Runnersworld?) een artikeltje over water vasthouden tijdens het lopen. Het schijnt dat je dan (vaak onbewust) uit balans gaat lopen en dat vervolgens met je andere arm gaat compenseren door grotere bewegingen te maken… Misschien niet zo’n goed idee dus. Kan alleen het artikeltje niet meer vinden :-(.

    1. Ohh klinkt logisch! Of je moet in allebei je handen iets vasthouden, maar dat is denk ik ook niet echt handig! Straks met die langere duurlopen naar kijken of ik flesje water in de bosjes kan verstoppen ofzo!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *