Nieuwe schoenen, schoenen!

Nieuwe schoenen

Omdat ik bijna 1000 kilometer op mijn huidige hardloopschoenen gerend heb, vond ik het tijd om op zoek te gaan naar een nieuw paar. Regelmatig doe ik aan ‘window shopping’ bij Zalando, Run2Day en Coolblue om dan toch op het laatst op het kruisje boven te klikken. Maar nu zag ik een aantal mooie aanbiedingen op Coolblue – voor mijn LunarGlides heb ik vorig jaar 130 euro betaald, nu zag ik ze voor 89 euro! – dus bestelde ik 3 paar schoenen om te kijken welke het lekkerste zouden zitten.

Nike LunarGlide en PegasusNadat ik op vrijdagavond om 23.55 uur mijn bestelling had geplaatst stond de bezorger zaterdagmiddag om 15.00 uur al voor de deur met 3 paar schoenen; Nike Free 5.0, Nike Air Pegasus 30 en Nike LunarGlide 5. De Free’s vielen al vrij snel af, die zaten echt totaal niet lekker (in tegenstelling tot het paar dat ik vorige week aanhad, maar die kostten 160 euro). Toen nog kiezen tussen de vertrouwde LunarGlides of toch de Pegasus 30. Ik geloof dat ik wel 3 kwartier door het huis heb gelopen om te bepalen welk paar er nou lekkerder zat.

Uiteindelijk ben ik toch voor het nieuwe model van mijn vertrouwde LunarGlides gegaan. Deze hebben een fijn vetersysteem waardoor ik geen pijn aan de bovenkant van mijn voet krijg (vorig jaar had ik met verkeerde schoenen een peesontsteking gekregen). Ook heb ik ze nu in een half maatje groter (40,5 in plaats van 40), misschien dat ik nu wat minder vaak blauwe tenen krijg.

Op naar de volgende 1000 kilometer!


Share Button
Telefoon issues
This Girl Shops

One thought on “Nieuwe schoenen, schoenen!

  1. Heb je wel eens een analyse van je voeten/loopmanier laten maken om te kijken welke schoenen er op dat gebied het beste bij je passen? Ik heb dat bij Asics gedaan toen ik m’n huidige paar kocht, wel heel interessant om eens te doen! Scheelt ook keuze-stress, want er blijven uiteindelijk maar een paar modellen over die geschikt voor je zijn ;-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *