Hey, I put some new shoes on

lunarglides

Wat gaat de tijd toch hard! Op 12 mei 2014 schreef ik dat ik nieuwe schoenen had gekocht, omdat ik op het andere paar 1000 kilometer had gerend. Toen ik onlangs weer op Runkeeper naar m’n statistieken keek, ontdekte ik dat ik zowaar alweer aan de 1000 km zat. Aangezien de Nike Lunarglide schoenen mij goed zijn bevallen, kocht ik online de nieuwe versie, de Lunarglide 6. In de uitverkoop van 129 euro nu 79 euro, NICE! Morgen ga ik er een proefrondje op rennen, ben benieuwd of ze net zo lekker rennen als mijn huidige paar, en welke tijd ik ermee neer kan zetten tijdens de marathon in Rotterdam!

Trainingslopen
Nog steeds heb ik veel moeite met dit weer. ‘s Avonds heb ik weinig zin om een rondje te rennen, omdat het koud en donker is. Toch moet ik mijn kilometers weer op gaan bouwen, want voor je het weet is het 12 april. Wel heb ik de lange duurlopen al in mijn agenda gezet, omdat die toch het meeste tijd in beslag nemen. Die kan ik bovendien ook lekker in het weekend rennen. Mijn plan is ook om mee te doen aan de trainingslopen de er vanuit ‘Road2Rotterdam‘ georganiseerd worden. Op 15 februari ren ik 25 kilometer, en op 1 maart ren ik de 30. Fijn dat je tijdens zo’n loop niet na hoeft te denken over je route en over drinken meenemen, want dat wordt verzorgd. Komt goed die 42,2!

New York Marathon
Hoewel het niet echt mijn plan is om na de Marathon van Rotterdam nog een marathon te rennen, heb ik me toch ingeschreven voor de loting van de New York Marathon. De kans is minder dan 10% dat je bij de lucky few zit, maar toch kan ik het niet laten er stiekem over na te denken. Want dat is toch wel het ultieme he, die New York Marathon. Vorig jaar heb ik me ook ingeschreven, maar greep ik er helaas ook naast. Hoe gaaf zou het zijn, de start op Staten Island, dan via de grote Verrazano Bridge naar Brooklyn, Queens, Manhattan in, en de finish in Central Park. Aaahh toch wel heel gaaf! Op 3 maart hoor ik of ik er bij zit.

Concrete jungle where dreams are made of
There’s nothing you can’t do
Now you’re in New York


Share Button
Summer in France!
Telefoon issues

One thought on “Hey, I put some new shoes on

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *