BMW Berlin Marathon: it’s on

Eerder deze week schreef ik dat ik sowieso dit jaar weer een marathon wilde lopen, maar twijfelde over welke dit dan moest worden. Amsterdam heb ik vorig jaar gelopen en wil ik eigenlijk niet nog een keer, voor New York was ik helaas uitgeloot dus misschien was Eindhoven wel wat. Maar toen ik vanochtend de enthousiaste blog van Annemerel las, dat er nog startbewijzen waren voor de marathon van Berlijn, hoefde ik geen seconde na te denken. Dit wordt ‘m!

Een van de gaafste marathons ter wereld

De marathon van Berlijn staat in het rijtje van 5 gaafste/grootste marathons van de wereld (naast New York, Boston, Londen en Chicago) met een supervlak parcours en  duizenden toeschouwers langs de weg. Net als New York kon je ook voor Berlijn een gegarandeerd startbewijs bemachtigen door voor een goed doel te lopen. Omdat de ‘gewone’ startbewijzen al vergeven waren, loop ik daarom voor het Duitse RTL Charity Program. Dit kostte gelukkig maar 60 euro extra, dan de 2000 euro die je minimaal voor New York moet ophalen.

 

Dear Mrs. Michelle de Lange, 

We hope you are ready to participate in the 42nd edition of the 42 km (+195 Meter) at the BMW BERLIN MARATHON race through the capital since you got one of the popular RTL Charity Program race entries.

 

‘Ready’ ben ik nog niet bepaald, maar dat komt over een paar maanden vast goed! Op Booking.com heb ik vast een hotel gereserveerd want het zal vast hard gaan (gratis annuleren, dat wel, want je weet nooit of er nog iets beters voorbij komt).

De route

Deze route ga ik straks rennen, zin in!

Strecke-Laeufer_4

 


Share Button
Easy like sunday morning
Back on track

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *